Deprecated: define(): Declaration of case-insensitive constants is deprecated in /home/h285136/domains/iranfoodex.com/public_html/article.php on line 3
خشک کن انجمادی کاربردی در صنایع غذایی و دارویی تولید شد. | بازار بزرگ صنایع غذایی

خشک کن انجمادی کاربردی در صنایع غذایی و دارویی تولید شد.

  • تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۲۶
  • بازدید : ۴۱۴

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، علی خوش فطرت مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان با اشاره به تولید این محصول ایران‌ساخت گفت: انجماد و خشک کردن درخلا، فناوری پیشرفته ای است که در مقایسه با روش خشک کردن معمولی مواد غذایی منجمد تولید شده توسط لیوفیلیزر تضمین کیفیت طولانی مدت دارد.

وی افزود: خشک ‌کردن انجمادی به صورت کلی فرآیندی است که در طی آن ماده‌ای را منجمد می‌کنند و سپس با کاهش فشار سامانه، آب منجمد درون ماده مورد نظر را به‌طور مستقیم به بخار تبدیل می‌کنند. از این فرآیند برای افزایش مدت نگه‌داری مواد غذایی و دارویی و هم‌چنین آسان کردن حمل و نقل آن‌ها بهره می ‌برند.

به گفته خوش فطرت، در خشک کردن انجمادی دمای محصول را طی فرآیند به اندازه کافی کم نگه می دارد تا از تغییر در ظاهر و ویژگی های محصول خشک جلوگیری کند. خشک کردن انجمادی یک روش عالی برای حفظ کیفیت طیف گسترده ای از مواد حساس به گرما است، مانند پروتئین، میکروب، داروها، بافت‌ها و پلاسما به دلیل کم بودن درجه حرارت استفاده شده در فرآوری، محصولی با کیفیت بالا تولید می شود.

مدیرعامل شرکت ادامه داد: خشک کردن انجمادی، از بین بردن یخ یا سایر حلال های یخ زده از یک ماده از طریق فرآیند تصعید و حذف مولکول های آب محدود از طریق فرآیند دفع است. فرآیند حذف آب معمولا برای حفظ مواد قابل خراب شدن، طولانی کردن ماندگاری آن یا آسان کردن حمل و نقل مواد استفاده می شود.

وی عنوان کرد: دستگاه خشک کن های انجمادی و پرس فریزر از روش های مختلفی برای انجماد محصول استفاده می کنند. انجماد را می توان در فریزر، فریزر پوسته یا روی یک قفسه در خشک کن انجمادی انجام داد. خشک کن انجمادی مواد را در زیر نقطه سه گانه خود خنک می کند تا اطمینان حاصل کند که تصعید به جای ذوب شدن اتفاق می افتد. خشک کن انجمادی، فرم فیزیکی مواد را حفظ می کند.

خوش فطرت افزود: این دستگاه، به راحتی بلورهای بزرگ یخ را خشک می کند که با انجماد آهسته یا حرارت می توانند تولید شوند. با این حال، با مواد بیولوژیکی، هنگامی که کریستال های خیلی بزرگ تولید شوند، ممکن است دیواره های سلولی را بشکنند و این منجر به تولید محصول کمتر از ایده آل می شود.

به گفته مدیر این شرکت، برای جلوگیری از این امر، انجماد به سرعت انجام می شود. برای موادی که رسوب می کنند می توان از آنیل سازی استفاده کرد. فرآیند خشک کردن انجمادی شامل انجماد سریع و سپس بالا بردن دمای محصول است تا رشد کریستال ها امکان پذیر شود.

دیدگاه ها


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید

همزمان با تأیید انتشار دیدگاه من، به من اطلاع داده شود.
* دیدگاه هایی كه حاوي توهين است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن دیدگاه های خود به صورت حروف لاتين (فينگليش) خودداري نماييد.